Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig'in son haftasında İzmir'de karşılaşacak olan Göztepe ile DG Sivasspor, bugüne kadar 13 kez rakip oldu.

        Süper Lig'in 34. haftasında Göztepe ile DG Sivasspor, yarın saat 21.00'de Gürsel Aksel Stadyumu’nda karşılaşacak. Bu mücadelede hakem Ali Şansalan düdük çalacak. İki takım daha önce futbol tarihinde oynanan 13 karşılaşmada 4 kez Sivasspor 3 puan alırken, 6 maçtan da Göztepe sahadan galip ayrıldı. 3 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bu maçlarda kırmızıbeyazlılar 20 gol atarken, sarıkırmızılılar ise 27 golle karşılık verdi.

        Takımlar daha önce İzmir'de 6 kez karşılaştı. Sivasspor 1 kez galip ayılırken, Göztepe de 4 kez kazandı. 1 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor ile Göztepe arasında en farklı skorlu maç ise 19771978 sezonunda Göztepe'nin Sivasspor'u 70 yendiği maç oldu.

        Sivasspor’da Appindangoye sınırında

        Sivasspor’un Göztepe ile oynayacağı maçta 1 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kırmızıbeyazlılarda başarılı defans oyuncusu Aaron Appindangoye, Göztepe karşısında sarı kart görmesi halinde bir sonraki oynanacak müsabakada görev yapamayacak.

        Sivasspor 482. maçına çıkıyor

        Sivasspor Süper Lig'de 482. maçına çıkıyor. Kırmızıbeyazlılar, 20052006 sezonunda merhaba dediği Süper Lig ve Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda bugüne kadar 481 müsabakaya çıktı. Yiğidolar, Süper Lig'de 180 galibiyet, 126 beraberlik ve 175 mağlubiyet aldı. 664 kez rakip fileleri havalandıran Sivas temsilcisi, 668 golü de kalesinde gördü. Sivasspor ligde toplam 666 puan topladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa