Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

Togg'un yerli otomobili ürettiği Gemlik'teki fabrikaya yaptığımızı ziyaretten ve bu ziyarette Togg CEO'su Gürcan Karakaş ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeden satır başlarını dün aktarmıştık.

Bugün ise, Mart ayında satışa çıkacak otomobilin güncellenen teknik özelliklerine ve Togg'un üretim kampüsünde yerli elektrikli C-SUV model ile yaptığımız kısa test sürüşünün detaylarına değineceğiz.

Togg'dan halka arz planı! Haberi Görüntüle

Hatırlanacak olursa, Togg'un fabrikasındaki izlenimlerimiz ve Togg CEO'su Gürcan Karakaş'ın açıklamalarına yer verdiğimiz ilk haberimizde, şirketin halka arz planına değinmiş ve yerli otomobil hakkında sadece Habertürk'ün ulaştığı bir detaydan bahsetmiştik.

Dolayısı ile, otomobil hakkındaki tüm detaylara geçmeden önce buraya bakmak da fayda var.

3 FARKLI DONANIM PAKETİ OLACAK

Togg'un üretim üssündeki incelemelerimiz sırasında edindiğimiz bilgiye göre, Şubat ayında fiyatı açıklanacak ve Mart ayında satışa çıkacak yerli otomobil, ilk etapta 3 farklı donanım paketi ile vatandaşın beğenisine sunulacak.

Bu donanım paketleri arasında ise diğer markalara benzer bir politika izlenecek.

Read more!

Buna göre, donanım paketine göre otomobilin jantları 17,18 ve 19 inch boyutunda gelecek. Giriş versiyonda cam tavan opsiyonu sunulmayacak, ama üst versiyonlarda açılamayan sabit bir cam tavan yer alacak.

Haberi Hazırlayan: Yiğitcan Yıldız
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ