Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Siirt Belediye Başkan adayı Ekrem Olğaç, basın mensuplarıyla buluştu.

        Olğaç, bir kafede düzenlenen bilgilendirme toplantısında, projelerini anlattı.

        Yaşanılır bir şehir hedeflediklerini belirten Olğaç, sosyal ve kültürel çalışmalardan istihdam ve eğitime kadar hayatın her alanında önemli çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

        Projelerinin toplumun her kesimini kapsadığını dile getiren Olğaç, "Şehre değer katacak önemli projelerin başında yer alan kentsel dönüşüm ile ilgili halkımızın ayağına gidip çalışmaların tüm detaylarını anlatacağız. Halkımızı bu ve benzer çok sayıda projelerle buluşturacağız." dedi.

        AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül de seçim çalışmaları kapsamında kapısını çalıp projeleri anlattıkları vatandaşlardan ilgi gördüklerini aktardı.

        AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç da Türkiye'de hizmetin AK Parti belediyeciliği ile geldiğini belirterek, vizyon projelere Siirt halkının destek vereceğine yürekten inandıklarını ifade etti.

        Toplantıya, AK Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Siirt İlçeleri
        Tüm Siirt Haberleri
         Siirt

        Siirt

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa