Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Siirt Haberleri

Pervari'de Sosyal Hizmetleri Birimi açılıyor

(Fotoğraflı)

Mehmet Niyazi Deniz

SİİRT (İHA) - Siirt'in Pervari ilçesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sosyal Hizmetler Birimi kuruluyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hifzullah Canpolat, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan'la görüşerek, müdürlük bünyesinde kurulacak sosyal hizmetler biriminin açılacağı yerde incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Pervari Belediye Başkanı Özcan, ilçede Sosyal Hizmetler Biriminin en kısa sürede açılacağını ve gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını söyledi. Özcan, "İlçe halkımızın artık işlemlerini yapmak için Siirt'e gitmelerine gerek kalmayacak. Ayrıca ilerleyen zamanlarda ilçede Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) birimin de açılmasını sağlayacağız" dedi.

(MND-MP-Y)

03.11.2016 15:53:22 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri