Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sayısal Loto sonuçları: Büyük ikramiye 2. kez devretti! İşte MPİ Sayısal Loto sonuçları

        Sayısal Loto sonuçları açıklandı... Milli Piyango İdaresi MPİ Sayısal Loto çekilişiher hafta çarşamba ve cumartesi günleri yapılıyor. Bu hafta ki çekiliş yani 13 Ekim cumartesiçekilişi sonrası Sayısal Loto sonuçları belli oldu. İşte, MPİ Sayısal Loto sonuçları 13 Ekim Cumartesi...

        SAYISAL LOTO SONUÇLARI 13 EKİM (CUMARTESİ ÇEKİLİŞİ)

        Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi MPİ'nin Ankara Balgat'taki binasında her hafta Çarşamba ve Cumartesi günü yapılan çekilişlerin ardından belli oluyor. Çekilişler MPİ'nin resmi internet sitesinden canlı olarak yayınlanıyor. Saat 21.15'teki çekilişin hemen ardından bu hafta ki son Sayısal Loto sonuçları da belli oldu.

        İşte; MPİ Sayısal Loto sonuçları 13 Ekim Cumartesi: 18 - 19 - 28 - 30 - 36 - 39

        Tıpkı çarşamba günü olduğu gibi bu akşam yapılan çekiliştede 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye 2. kez devretti.

        SAYISAL LOTO ÇARŞAMBA SONUÇLARI

        REKLAM

        Sayısal Loto çekilişi, her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri olduğugibi, 10 Ekim çarşamba günü de, Milli Piyango İdaresi - MPİ'nin Ankara Balgat'taki binası çekiliş salonunda noter huzurunda gerçekleşti. Çekiliş, aynı zamanda MPİ'nin resmi internet sitesinden de canlı olarak yayınlandı.

        BÜYÜK İKRAMİYE DEVRETTİ

        SayısalLoto'nun 10 Ekim çarşamba günü yapılan çekilişinde 6 bilen çıkmayınca 833 bin 420 lira 34 kuruş haftaya devretti.

        Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bin 156'ncı hafta çekilişinde 5 bilen 58 kişi, 6 bin 53 lira 70'er kuruş; 4 bilen 4 bin 796 kişi, 55 lira 50'şer kuruş ve 3 bilen 68 bin 433 kişi 10 lira 85'er kuruş ikramiye alacak.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa