Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin’den taziye için Şanlıurfa’ya gelen şahıs uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybederken, kardeşi de ağır yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesine bağlı Haleplibahçe Mahallesi'nde yaşandı. Mersin'de ikamet eden Nihat Birgül, bir yakınının taziyesi için Şanlıurfa’ya geldi. Nihat Birgül ve kardeşi Cemil Birgül ile yolda yürürken silahlı saldırıya uğradı. Bir araçtan açılan ateş sonucu ağır yaralanan iki kardeş, birkaç yüz metre mesafedeki Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada müdahale edilen kardeşlerden Nihat Birgül kurtarılamayarak hayatını kaybederken Cemil Birgül’ün durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Olay yerine giden polis ekipleri, bölgede inceleme yaparak saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa