Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - ŞANLIURFA'da, hayvan pazarında yük taşımacılığı yapan Nusret Palice'ye (38) kamyonetiyle giderken, plakası belirlenemeyen otomobilden silahla ateş açıldı. Olayda yaralanan olmazken, kamyonette hasar oluştu.

        Olay, öğle saatlerinde, Eyyübiye Mahallesi'ndeki hayvan pazarı yakınlarında meydana geldi. Yük taşımacılığı yapan Nusret Palice'nin kullandığı 63 SL 214 plakalı kamyonete, sürücüsünün kimliği ve plakası belirlenemeyen otomobilden silahla ateş açıldı. Palice, çok sayıda kurşunun isabet ettiği kamyoneti yol kenarıma çekerek, jandarmadan yardım istedi. İhbarla olay yerine gelen jandarma ekipleri, kamyonetten yara almadan kurtulan Palice'nin ifadesine başvurdu. Ekipler, kamyonette yaptığı incelemenin ardından saldırının düzenlendiği otomobili ve içindeki kişileri belirlemek için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa