Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA'nın Birecik ilçesinde alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada Hasan Özkesiciler (51), Hasan Kabakulak (47) ile 3 oğlunu şişle yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Mustafa Kabakulak (21) kurtarılamadı.

        Olay, öğle saatlerinde Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi. Aynı mahallede esnaflık yapan Hasan Kabakulak (47), Hasan Özkesiciler’in (51) hırdavatçı dükkanına gitti. İki esnaf arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Hasan Özkesiciler iş yerinden aldığı kebap şişini Hasan Kabakulak ile yanındaki çocukları Mustafa, Yılmaz ve Hamza Kabakulak'a saplayarak yaraladı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan baba ve 3 oğlu kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan Şanlıurfa’ya sevk edilen Mustafa Kabakulak, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı.

        Olayın ardından Hasan Özkesiciler polis tarafından gözaltına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa