Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet SEZGİN/SİVEREK (Şanlıurfa), (DHA)ŞANLIURFA´nın Siverek ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Siverek-Diyarbakır karayolu ulaşıma kapandı. İlçe genelinde ulaşıma kapanan 160 köy yolu için de çalışmalar devam ediyor.

        Kent genelinde gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sabah saatlerinde şiddetini artırınca Siverek-Diyarbakır karayolunda kar ve buzlanma nedeniyle aksamalar yaşandı. Yol trafiğe kapatılırken, yer yer ulaşım kontrollü olarak sağlanmaya çalışılıyor.

        160 KÖY YOLU İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

        Kırsal bölgelerde ise, kapanan 160 köy yolunun açılması için harekete geçen Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri yolların açılması ve ulaşımın sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. (DHA) DHA-Genel Türkiye-Şanlıurfa / Siverek Mehmet SEZGİN

        2023-02-04 19:43:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa