Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsunspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçının ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmelerine tepki gösterdi.

        Kulüpten yapılan açıklamada, Samsunspor taraftarının en centilmen taraftar olarak bilindiği belirtildi.

        Çaykur Rizespor ile 22 Eylül'de oynanan maçta takımlarını yalnız bırakmayan kırmızı-beyazlı taraftarların Türk futbolunun gelişimi ve güzelleşmesi için tüm tribünlere örnek olduğunun aktarıldığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Dostluk içinde seyredilen bir müsabakanın sonunda gerçekleşip gerçekleşmediği dahi belli olmayan bir çirkin ve kötü tezahürat gerekçesiyle kulübümüzün PFDK'ye sevk edilmesi kabul edilemez. Sporda her türlü şiddete, küfre ve kötü söze karşı olan, her zaman temiz ve adil futbolu savunan bizlerin sürekli cezalandırılması, yalnızca Türk futboluna kötü örnek teşkil edecektir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa