Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vezirköprü Kaymakamlığı ile Türk Kızılay Vezirköprü Şubesi tarafından "Birbirimize Candan Bağlıyız" sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.

        Vezirköprü Kaymakamlığı ile Türk Kızılay Vezirköprü Şube Başkanlığı tarafından organize edilen kan bağışı kampanyası kapsamında Köprülü Mehmet Paşa Parkı önünde tören gerçekleştirildi.

        Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, kan bağışının önemine dikkati çekerek, "Kan aradığımızda her an Türk Kızılay yanımızda. Kızılay sadece kan bağışı alan değil, aynı zamanda sosyal devlet politikası altında da faydası olan bir kurumumuzdur. Son zamanlarda stokların azalmasını göz önünde bulundurularak ilçemizde 2 gün boyunca gerçekleştirilecek kampanya düzenlendi. İleride herhangi birimizin ihtiyacı olabilir, bu yüzden zorda kalan vatandaşlarımıza yardımcı olmak üzerimize borçtur." dedi.

        Tören sonrası vatandaşlar, mobil kan bağışı aracına gelerek kampanyaya destek verdi.

        ​​​​​​​Törene Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Ümit Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özata, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uyan, İlçe Nüfus Müdürü Halis Bilen, Vezirköprü Kızılay Şube Başkanı Bekir Kurtoğlu ile vatandaşlar katıldı.

        ​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Samsun İlçeleri
        Tüm Samsun Haberleri
         Samsun

        Samsun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa