Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rüyada Sarı Kedi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sarı Yavru Kedi Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada kedi görmenin standart bir anlamı olduğu gibi tabir, rüyanın içeriğine göre değişir. Ayrıca rüyaların bilinçaltını ve kişinin psikolojisini yansıttığı da unutulmamalıdır. Yine de rüyada sarı beyaz kedi görmek bazı tabirlere işaret eder. Yazının devamında bunun cevabını bulabilirsiniz…

        RÜYADA SARI KEDİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

        Rüyada sarı kedi görmek birçok rüya tabircisi tarafından farklı şekilde yorumlanmıştır. Ancak temeline inildiğinde sarı rengin içerdiği iyimserlik, neşe, mutluluk ve umut gibi anlamlar, rüya sahibinin gördüğü rüyayı hayra yormayı kolaylaştırır. Buna göre, söz konusu rüyayı gören kişi için bu rüyanın huzurlu bir dönemi işaret ettiğini söylemek mümkündür. Sarı kedi, hane içine para gireceğini de işaret edebilir.

        Yaygın olmasa da bazı kaynaklarda sarı kedi görmenin rüya sahibinin kendisini tehlikeye atacağı bazı seçimler yapacağını da anlatır. Bu rüyayı gören kişinin dikkatli olmaması hâlinde hayatında yapmadığı yanlışları yapma ihtimali vardır. Ayrıca çevresindeki insanlarla fikir ayrılığına düşmesi ve onların negatif tepkilerini üzerine çekmesi söz konusu olabilir.

        RÜYADA SARI KEDİNİN SALDIRMASI

        Rüyada sarı kedinin saldırması ise kişinin güvensizliğini anlatabilir. Bu rüya, bir zamanlar yüksek güven duyduğunuz insanların size ihanet etme olasılığını anlatır ve dikkatli olmanız konusunda sizi uyarır. Sarı kedi saldırması, rüya sahibinin dünyaya yüz çevirdiğinin de bir mesajı olabilir. Kişinin her yaptığı ve yapmayı planladığı durumun ters gideceğine inancı vardır ve bu da onun geri çekilmesine neden olmuştur. Böyle bir rüya, kişinin harekete geçmesi ve bazı durumlara şans vermesi gerektiğini de anlatabilir.

        RÜYADA SARI KEDİ ISIRMASI

        Rüyada sarı kedi ısırması çevredeki bazı insanların yaptığı kötü eylemlere karşı farkındalığın artmasını haber veriyor olabilir. Rüya sahibinin hayatını olumsuz şekilde etkilemeyi isteyen insanların gizli güdümlerinin farkına varan rüya sahibinde bir aydınlanma sürecinin yaklaştığını anlatır.

        RÜYADA SARI YAVRU KEDİ GÖRMEK

        Rüyada sarı yavru kedi görmek rüya sahibinin kötü niyetli sosyal çevresinden uzaklaşacağını anlatır. Ayrıca yeni bir sosyal çevrenin de çanlarının çaldığını anlatır. Böylece kişi, kendini daha güvende ve mutlu hissederek rahatlama sürecine girer. Ayrıca oluşturduğu bu yeni sosyal çevre ile uzun yıllar süren bir dostluğa başlayabilir. Rüyada sarı kedi yavrusu görmek ve bu kediyi sahiplenmek ise yakın zamanda kişinin kalbine mutluluk ve huzur dolacağının da işaretçisidir.

        RÜYADA SARI KEDİ SEVMEK

        Rüyada sarı kedi sevmek daha çok rüya sahibinin ruhsal dünyasına açılan bir pencereyi sembolize eder. Kişinin duygusal durumu, yaşamında neye izin verdiği gibi konular ön plana çıkar. Bu rüyayı gören kişi, iç dünyasının dış dünya ile araya engel koyduğunu fark etmeli ve insanlara yakın olmayı öğrenmelidir. Kedi sevmek ve beslemek, aynı zamanda rüya sahibinin yakın zamanda bir davet alacağını müjdeler. Bu davetin sarışın bir kadından geleceğini ve davet sonrası eve mutlu dönüleceğini anlatır.

        RÜYADA EVDE SARI KEDİ GÖRMEK

        Rüyada evde sarı kedi görmek kişinin bekâr olması durumunda ani evlenme olasılığını anlatır. Ayrıca seri kedinin eve girmesi, kişinin bir kadın yakınından hastalık haberi alacağını da ifade eder. Ek olarak eve sarı kedinin girmesi, kişinin eve misafir alması ve gelen misafirlerde kız çocuk olma olasılığını da anlatır.

        RÜYADA SARI KEDİNİN PEŞİNDEN GELMESİ

        Rüyanızda peşinizden sarı kedi geliyorsa bu, gizli bir hayrana sahip olduğunuzu anlatabilir. Rüya analizlerinde bu, peşinizdeki gizli hayranın yakın zamanda size açılacağını da ifade eder. Çekici görünüşünüz, söz konusu hayranın size duygularını itiraf etmesini destekliyor olabilir. Yakın zamanda sizi ne kadar önemsediğini anlatan bir mesaj gönderebilir.

        RÜYADA SARI KEDİNİN HIRLAMASI

        Rüyasında sarı bir kedinin hırladığını gören kişi, düşmanların veya rüya sahibinden hoşlanmadığı bilinen kişilerin komplo kurduğunu anlatır. Özellikle bir süredir üzerinde çalıştığınız bir proje varsa ve bu projeden kâr elde etmek isteyenler varsa bu, yakın zamanda mali kayıpların söz konusu olabileceğini haber verir. Rüya sahibinin dikkatli olmasında fayda vardır.

        RÜYADA SARI HAMİLE KEDİ GÖRMEK

        Rüyada sarı hamile kedi görmek önemli bir fırsatın kaçırıldığının habercisi olabilir. Kişinin başarılı olma şansı olduğunun ancak konusu geçen fırsatın değerlendirilmediğini anlatabilir. Sarı bir kedinin hamile olduğu rüya, kayıpların ve başarısızlıkların sembolü olabilir. Ayrıca kişinin kendine saklamak istediği ve taşıdığı yükleri de ifade edebilir.

        RÜYADA SARI KEDİ KOVALAMAK

        Rüyasında sarı kedi kovaladığını gören biri, iş hayatında sıkıntılar yaşayabilir ve ailesi maddi zorluk görebilir. Bu şekilde gelişen bir rüyada ayrılığın söz konusu olacağı ilişki ve evlilikler de mesaj olabilir. Evli kişilerin boşanmaya kadar giden süreçleri meydana gelebilir. Rüya sahibinin sakin olması ve kavgalara mahal vermemesi faydalı olabilir.

        RÜYADA SARI KEDİ ile OYNAMAK

        Rüya sahibi sarı kedi ile oynamışsa bu, bağımsız ruhun ve özgürlüğün sembolü olabilir. Bu rüyayı gören kişide bağımsızlığını ve özgür tarafını koruma çabaları da söz konusudur. Diğer taraftan pusuda bekleyen kişilerin de ifadesidir. Olası düşmanlara ve çevrede pusuda beklemesi olası insanlara dikkat edilmesinde fayda vardır.

        RÜYADA SARI KEDİ ile KONUŞMAK

        Rüyada sarı kedi ile konuşmak da anlamı merak edilen popüler durumlardan biridir. Bu rüya, kişinin pervasız yanını geride bırakması gerektiğinin bir mesajıdır. Sarı rüya ile konuşulan rüyadan sonra kişinin geleceği için daha sorumluluk sahibi davranması gerekir. Ayrıca bu, ihtiyaç duyulan desteğin de bir ifadesi olabilir. Bu rüya, bazı durumlarda da kişinin kendi başına bir iş yapabileceğini de anlatır.

        RÜYA TABİRİ NEDİR?

        Rüya tabiri, rüyaların farklı görüş ve anlayışlara yönelik yorumlanmasına denir. Freud ve onun öncülüğünde yol alan psikiyatristler, kişilerin gördükleri rüyaların bastırılmış duyguları anlattığını söylemiştir. Bastırılmış duygular, rüyalar ile dışa vurulur ve böylece bilinçaltı temizliği sağlanır. Ayrıca görülen rüyaların mistik ve gizemli olduğuna inananlar da vardır. Geçmiş dönemlerden bu yana rüyalar, bazı din alimleri tarafından tabirler sözlüğünde derlenerek de sunulmuştur. Her gün birçok kişi, gördüğü rüya ile alması gerektiği mesajı araştırır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Rıza Gereniz
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa