Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rüyada gelinlik görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz gelinlik görmenin anlamı nedir?
        • 5

          Rüyada Beyaz Gelinlik Görmek

          Rüyada beyaz gelinlik görmek; saflığın ve saf mutluluğun işaretidir. Rüya sahibinin hayatında gelinliği çağrıştıran bembeyaz sayfalar açılacaktır. Özellikle kişi yakın zamanda hayatı için yeni bir sayfa açmayı planlıyorsa bunun tam zamanı olduğunu göstermektedir. Bu rüyayı gören kişi mutluluk duymalıdır çünkü bu rüya, kişinin kendisini bekleyen güzel olayların müjdecisidir.

          Rüyada Evli Olan Birisinin Gelinlik Giymesi

          Rüyada evli olan birisinin gelinlik giymesi, kişinin hayatında yeni bir başlangıç yapma isteğini gösterebilir. Kişi evliliğinde yeniden canlanma ve heyecan arıyor olabilir. Rüya sahibi evlilik dışında hayatında önemli değişiklikler yapmak isteyebilir ancak endişe ve korkuları sebebiyle harekete geçmekten çekinebilir.

          Rüyada Kendini Gelinlik İle Görmek

          Rüyada kendini gelinlik ile görmek, hayırlara vesile olan rüyalardan arasındadır. Beyaz gelinlik rüya tabirlerinde masumluğu simgelemektedir. Rüya sahibinin yakın zamanda mutlu olacağını ve karşısına hayırlı insanlar çıkacağını işaret etmektedir.

          Rüyada kendini gelinlik ile görmek aynı zamanda tüm ilgi ve odağın rüya sahibinde toplanması demektedir. Rüya sahibinin çevresindekiler tarafından sevilip sayılan bir kişi olduğunu söyleyebiliriz.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa