Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Afrika Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Afrika'ya Gitmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada Afrika'ya Gitmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada Afrika’ya gittiğini görmek zor görülen bir işin içinden çıkılacağına işaret eder. Rüya sahibinin sabrı ve hırsı sayesinde istediklerine kavuşacağına zorlukların üstesinden geleceğine delalettir. Rüyada Afrikalı olduğunuzu görmek, büyük başarıların geleceği, hayır işleneceği ve bereketli bir zamana girildiğinin işaretidir. Hayatınızın geri kalanında birçok kişinin bizzat gelip sizi övdüğü ve takdir ettiği bir konuma gelmenizi gösterir. Rüyada Afrika'ya gitmenin anlamı nedir? Rüya sahibinin en kısa sürede sıkıntılarının biteceğine yorulur. Rüyada Afrika’ya gidip, oradaki insanlarla sohbet etmek uzun süredir sonuçlandıramadığınız işleri bitireceğinize, beklediğiniz haberin gelmesine işaret eder. Rüyada Afrika’da olmak ve insanlara bir şeyler ikram etmek ya da yemek vermek rüya sahibinin hayır işleyeceğini gösterir.

        REKLAM

        Genel olarak rüyada kıta görmek zenginliğe, Afrika kıtasını görmek de çok para kazanılacağına işaret eder. Genel olarak rüyadaki Afrika, Özgürlük, vahşi yaşam ve macerayı sembolize eder. Aynı zamanda yabancı kültürlere ve egzotik seyahatlere geride kalmış özlemi de temsil edebilir. Afrika, vahşi hayvanları ve uçsuz bucaksız doğasıyla bilinir. Rüyada Afrika'da gezdiğini gören kişinin özgürlüğe ve maceraya ihtiyacı olduğunun bulunduğu konumu ve şartları değiştirmek istediğinin göstergesidir.

        Rüyada Afrika’ya Gittiğini Ve Afrika’da Olduğunu Görmek Ne Demek

        Rüyada Afrika'da olmak, oraya gittiğini görmek, çok keyifli ve değişik zamanlar geçireceğinize, bazı arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızla farklı ortamlara girmeye yeni insanlar tanımaya işaret eder. Rüyada Afrika’ya gittiğini ve Afrika’da olduğunu görmek ne demek rüyada Afrika’ya gitmek zor olan işleri kolaylıkla yapacağınıza, yeni insanlar tanımaya ve başarmak istedikleriniz her şeyi gerçekleştireceğinize işaret eder. Hayatınızın değişeceğine mevcut koşullardan daha iyi bir duruma geçileceğinin işaretidir. Afrikalı insanlarla konuşmak veya Afrikalı bir insan görmek, ani sevindirici bir habere işaret eder.

        Afrikalı bir kişiden yemek ya da içecek bir şey almak ayağınıza gelecek güzel bir fırsata işaret eder. Bu fırsatı kaçırmamanız gerektiğine delalettir. Rüyada Afrika’ya gittiğini ve birden fazla Afrikalı kişi, topluluk görmek rüyayı gören kişinin çevresinin ya da ailesinin fayda görmesine işaret eder. Rüyada tanımadığınız siyahi bir erkekle konuşmak, yardıma, sevince ve menfaate delalet eder. Siyahi bir kadınla konuşmak ve sohbetin güzel olduğunu görmek müjdeli haberler duymaya, olumlu sonuçların kapıda olduğuna ince ruhlu bir kimseyle tanışmaya da delalettir. Rüyada Afrika’ya gittiğini görmek ve bir eve girmek veya misafir olmak, dikkatli olunması gereken rüyalardandır. Yapılacak işlerde acele karar alınmaması gerektiği vurgulanır. Ani kararlardan uzak durulması gerektiğini sembolize eder.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa