Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İnanç Resimli Regaip Kandili mesajları 2020: Kısa, öz ve anlamlı kandil mesajları ve sözleri... Hayırlı Kandiller mesajları
        • 1

          EN GÜZEL RESİMLİ REGAİP KANDİLİ MESAJLARI YENİ 2020

          Tüm İslam âleminin mübarek Regaip kandilini kutluyor, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi iç huzura eriştirmesini Yüce Allahtan diliyorum…

          Mübarek Regaip Kandilinizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim.

        • 2

          Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

          Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

        • 3

          Semanın kapılarının açılıp, rahmetin sağanak sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırılsıklam etmesi dileğiyle; Regaip kandiliniz mübarek olsun.

          Gece boyunca melekler Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar. Ta şafak sökünceye dek. Bu mübarek Kandil gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

        • 4

          Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bu gecede dua edelim Rabbimize. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

          Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olması dilleğiyle; Regaip kandiliniz mübarek olsun.

        • 5

          İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dilleğiyle, Regaip kandiliniz mübarek olsun.

          Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun, Regaip kandiliniz mübarek olsun.

        • 6

          Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

          Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, her anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle; Regaip kandiliniz mübarek olsun.

        • 7

          Bazen yenik düştük zamana, esiri olduk anlamsız koşturmaların fakat adını yüreğimize yazdığımız dostlarımızı hiç unutmadık. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

          Beyaz bir güvercin gönderiyorum size, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi, tüylerinde nur var. Sizin de kalbiniz nurla dolsun Regaip kandiliniz mübarek olsun.

        • 8

          Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametlinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

          Ümit ederim ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

        • 9

          Yüce Rabbim mübarek Kandil Gecesi hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın hayırlısını nasip ve müesser eylesin. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

          Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip Gecenizi kutlarım, Allah’a emanet olun.

        • 10

          Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip Gecenizi kutlarım, Allah’a emanet olun.

          Yüzünüzden gülücük, kalbinizden sevgi, bedeninizden sağlık, ömrünüzden huzur ve neşe eksik olmasın. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

        • 11

          Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle; Regaip kandiliniz mübarek olsun.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa