Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Rachel Bilson: Doğum yaparken bile bu kadar acı çekmemiştim! - Magazin haberleri
        • 1

          2000'li yılların ilk yarısında tüm dünyada çok izlenen dizilerden biri olan "The O.C" ile kariyerinde önemli bir yol alan Rachel Bilson, özel hayatına dair konuştu.

        • 2

          "BILL HADER İLE AŞK YAŞADIK"

          40 yaşındaki Bilson, Aubrey Plaza'nın sunuculuğunu üstlendiği "Broad Ideas" adlı podcast yayınına konuk oldu. Rachel Bilson, "Saturday Night Live" başta olmak üzere birçok yapımla tanınan oyuncu, senaryo yazarı Bill Hader ile iki yıl öncesine kadar aşk yaşadıklarını açıkladı.

        • 3

          İlişkilerinin bittiğini de sözlerine ekleyen Bilson, Hader'den ayrıldığında çektiği acının, doğum yaparken çektiğinden daha büyük olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncunun bu itirafının ardından şaşkınlığını belirten Plaza da, "Ciddi misin? Bilmiyorum... Hiçbir şey bilmiyorum." dedi.

        • 4

          "ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM"

          Bill Hader'dan 2020'de ayrıldığını söyleyen Rachel Bilson, bir yandan ayrılık acısı, bir yandan da pandemi nedeniyle yaşanan kapanmalardan dolayı çok zor günler geçirdiğini anlattı.

        • 5

          "ÇOCUK DOĞURURKEN ÇEKTİĞİM ACIDAN DAHA BÜYÜKTÜ"

          Bilson, konuyla alakalı, "Evden çıkamıyordum... Ne demek istediğini biliyor musunuz? Orada oturmaktan ve duygularımla başa çıkmaktan başka yapabileceğim bir şey yoktu. Bu, benim bugüne kadar yaşadığım en zor şeydi. Çocuk doğururken çektiğim acıdan daha büyüktü." açıklamasını yaptı.

          Rachel Bilson, bütün bu çektiği acılara ve yaşadığı zorluklara rağmen o günleri geride bıraktığını da sözlerine ekledi.

        • 6

          "GERÇEKLERLE YÜZLEŞİRSENİZ BUNU AŞABİLİRSİNİZ"

          Artık hayatında yeni bir döneme başladığını ifade eden Bilson, "Gerçeklerle yüzleşirseniz, bunu aşabilirsiniz... Sonra da 'Tamam, bunu yaptım, artık bir sonraki evreye geçebilirim' diye düşünüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

        • 7

          ROL ARKADAŞIYLA AŞK YAŞADI

          Rachel Bilson, "The O.C"ta bir dargın bir barışık aşk yaşadığı bir karakteri canlandıran Adam Brody ile 2003-2006 yılları arasında flört etmişti. Bilson ile Brody, daha sonra dostça ayrılmıştı.

        • 8

          10 YIL NİŞANLI KALDI

          Rachel Bilson, Adam Brody'den ayrıldıktan sonra oyuncu Hayden Christensen ile uzun süren bir birliktelik yaşadı. O dönem nişanlanan çiftin, şu anda 7 yaşında olan bir çocukları var.

          Bilson ile Hayden Christensen'ın 10 yıllık ilişkisi ise 2017'de sona erdi.

          Fotoğraflar: Instagram, AP, Reuters

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa