Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pınar Deniz ile aşk yaşayan Kaan Yıldırım o iddialara sitem etti: Lütfen bizi rahat bırakın! - Günün magazin haberleri
        • 1

          SHOW TV'nin yeni dizisi 'Sipahi'yle ekranlara gelmeye hazırlanan Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz, iki ay önce haklarındaki aşk dedikodularını doğrulamıştı.

        • 2

          'AYRILIK' DEDİKODULARI

          Ancak ünlü çiftin yollarını ayırdığı iddia edildi. Yıldırım ise çıkan haberlerden sonra konuyla alakalı açıklamada bulundu.

        • 3

          "LÜTFEN BİZİ RAHAT BIRAKIN!"

          Pınar Deniz ile birlikte yer aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, dedikoduları yalanladı. Sitemde bulunan Yıldırım, "Biz, bize ait küçük dünyamızda çok mutluyuz. Lütfen rahat bırakın bizi!" mesajını paylaştı.

          Deniz de sevgilisinin bu gönderisine, "Seni çok seviyorum" yorumunu yaparak, yanıt verdi.

        • 4

          "AİLEMLE TANIŞTI"

          Öte yandan Pınar Deniz, daha önce sevgilisinin ablası Nilüfer Yıldırım'ı sosyal medyadan takibe almıştı.

          Konuyla alakalı konuşan Kaan Yıldırım, "Hangi dönemdeyiz? Neye göre, kime göre değerlerimiz değişiyor? Ablam benim hayatımdaki en önemli insanlardan biri, Pınar da öyle... Birbirlerini sosyal medyadan takibe almışlar. Ne var ki bunda? Pınar tabii ki ailemle tanıştı. Bu gayet normal değil mi? Lütfen artık böyle şeyleri olağanüstü durumlarmış gibi karşılamayalım" ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "BU KONULAR ÇOK ÖZEL"

          Yıldırım, muhabirlerin, "evlilik" sorularına, "Bu konular çok özel konular. Kendi içimizde yaşayalım. Bu kadar kameranın olduğu yerde bunları konuşmayalım" yanıtını vermişti.

        • 6

          "EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ!"

          Ayrıca çift, Yılmaz Erdoğan'ın kalemi ve Demet Akbağ’ın performansını buluşturan 'Aydınlık Evler'i de izlemeye gitmişti. Gecenin sonunda gazetecilerle sohbet eden Yıldırım ile Deniz'e "evlilik" soruları yöneltilmişti.

          Aşıklar, "Çok iyi giden bir ilişkimiz var, çok da mutluyuz. Her dakika çekilmek istemiyoruz ama hayatımızı yaşıyoruz ve etkinliklere katılıyoruz. Bizim için her şey çok güzel" açıklamasını yapmıştı.

        • 7

          "KÖTÜ BİTEN İLİŞKİM OLMADI"

          Deniz, verdiği bir röportajda, "Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabi. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor" demişti.

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa