Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özlem Kaymaz kimdir? Neden sosyal medyanın gündemi oldu? İşte Özlem Kaymaz'ın yaşı

        Bir süredir adı Fikret Orman ile anılan Özlem Kaymazbugün sosyal medyanın gündeminde.Televizyon yıldızı Esra Erol 36. yaş gününü Nişantaşı’ndaki Limon Köyiçi Restaurant’ta önceki akşam kutladı. Bir süredir aşk yaşadıkları bilinen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman (50) ile sevgilisi, 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz (44) partiye el ele geldi. Çift basının ilgi odağı oldu.

        ÖZLEM KAYMAZ KİMDİR?

        Özlem Kaymaz 27 Mart 1974 doğumlu 1992 Türkiye Güzeli'dir.

        1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi, 14 yaşında İtalyan Lisesi'nde okurken Marie Claire'in ilk Türkiye sayısının kapağına çıkan Türk kızı olmuştur. 18 yaşındayken 1992 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi yarışmasında birinci seçildi.

        REKLAM

        1989-1991 yıllarında İstanbul Yelken Kulübü'nde Milli Windsurf'çü olarak spor hayatındaki başarılarına devam etti. 1990 yılında gerçekleşen Dünya Windsurf Şampiyonası'na giden ilk Türk kadın sporcu unvanına sahip oldu.Profesyonel spor hayatını sonlandırdıktan sonra yakın çevresinin desteğiyle 'Miss Turkey' Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'na katılarak 1992 Türkiye 1. Güzeli seçildi ve ardından Türkiye'yi Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etti.

        Mustafa Sandal'ın ilk albümü Suç Bende'de aynı adlı şarkının klibinde yer aldı.

        Bir süre modellik yaptıktan sonra Hollandalı bir mühendisle evlenerek Hollanda'ya yerleşmiştir.2012 yılında Türkiye'ye dönen Özlem Kaymaz'ın 3 çocuğu vardır.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa