Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nedim KOVAN/ÜNYE (Ordu), (DHA)- ORDU´nun Ünye ilçesinde dereye düşen koyunlarını kurtarmak isterken akıntıya kapılan Savaş Korkmaz (20) öldü, babası Cevdet Korkmaz (55) ise kurtarıldı.

        Olay, sabah saatlerinde Ünye ilçesine bağlı Tekkiraz Mahallesi´nde meydana geldi. Cevdet Korkmaz ile oğlu Savaş Korkmaz, merada otlattıkları sürüden bazı koyunların dereye düştüğünü fark edip, yardıma koştu. Hayvanları kurtarmak için dereye giren baba ve oğlu akıntıya kapıldı. Bölgedeki diğer çobanların yardımıyla dereden çıkarılan baba ve oğlu, çağırılan ambulansla Ünye Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Ancak Savaş Korkmaz doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Cevdet Korkmaz'ın ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Ordu Nedim KOVAN

        2020-03-28 14:05:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa