Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Oğuzhan Özyakup ile aşk yaşayan Melisa Aslı Pamuk'un 'evlilik' sessizliği - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Mabel Matiz, Berkay-Özlem Ada Şahin çifti, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı çifti, Hande Yener ve sevgilisi Misha, geçtiğimiz günlerde bir defileyi izlemeye gelenler arasındaydı.

        • 2

          Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile aşk yaşayan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, defileye bir bayan arkadaşı ile katıldı. Beyaz elbisesi ve siyah tişörtü ile dikkat çeken güzel oyuncu, muhabirlerle sohbet etti.

        • 3

          Moda ile arasının iyi olduğunu söyleyen oyuncu, kıyafetlerinde siyah ve beyaz renk tercih ettiğini söyledi. Melisa Aslı Pamuk, “Ben her zaman siyah rengi severim ama beyazı da sevmeye başladım” dedi.

        • 4

          Sinema filmi ile izleyici karşısına çıkacağını söyleyen oyuncu, “Sinema filmi çekeceğiz. Bir polisi canlandıracağım” şeklinde konuştu.

        • 5

          Bir süredir aşk yaşadığı Oğuzhan Özyakup ile evlenecekleri iddia edilen oyuncu, muhabirlerin evlilik sorularını,“Çok teşekkür ederim” diyerek cevapsız bıraktı.

        • 6

          Popçu Hande Yener, modacısı Kadir Kılıç’ın defilesine rapçi sevgilisi Misha ile birlikte katıldı. Kadir Kılıç’ın kardeşi gibi olduğunu söyleyen Hande Yener, “Kadir artık benim kardeşim, uzun zamandır bilikte çalışıyoruz. Muhteşem bir kreasyon hazırladı” ifadelerini kullandı.

        • 7

          Yaklaşık 10 sene sonra barıştığı şarkıcı Demet Akalın ile ortak proje yapacakları söylenen Hande Yener, “Şu anda konser düşünüyorduk. Albüm hazırlığındayım bende, yazın yapılabilecek bir şov düşünüyoruz” dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa