Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Tanju Doğan ve ölen öğretmen İlkay Sivaslı'nın ağabeyi ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da hazır bulundu.

Read more!

Duruşmada savunması alınan sanık Doğan, olay tarihinde İlkay Sivaslı'nın kendisini aradığını belirterek, şunları anlattı:

"Ben otelde kalıyordum. 'Gel kahvaltı yapalım' dedi. Eve gittim. Birlikte kahvaltı yaptık. Kahvaltıdan sonra İlkay Sivaslı yere düşer gibi oldu. Ben kendisini tuttum ve oturttum. Zaten psikolojik sorunları vardı. Ancak sorunlarını hiçbir zaman anlatmamıştı. Bana sadece ölmek istediğini söylüyordu. Yatağa geçti. 'Beni öldür' dedi. Ben yapamayacağımı söyledim. Bana bir tokat attı. Sonra yatağa yattı. Battaniyeyi üzerine sardım. Üşümesin diye ayaklarını kapattım. Yataktaki yastığı bana verdi. Silah da yastığın yanındaydı. Yastığı karnının üzerine koydu. Silahı da elime tutuşturdu. 'Beni vur' dedi. Silahı tutarken tetiği tuttuğum parmağımı bastırdı. Silah ateş aldı. Ben çığlık attım, o da çığlık attı."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ