Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Niğde Haberleri

Kaymakam, sürücülere çilek ikram etti

(Fotoğraflı)

Hüseyin Özdere

NİĞDE (İHA) - Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, ilçede düzenlenen yol kontrol uygulamasında sürücü ve yolculara çilek ikram etti.

Türkiye genelinde düzenlenen 'Huzur 6' uygulaması kapsamında Niğde ve ilçelerinde uygulama gerçekleşti. Altunhisar ilçesinde gerçekleşen uygulamada yol kontrolünde bekleyen sürücü ve yolculara çilek ikram edildi.

Uygulama alanına gelen Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, polis ekiplerinin araçlarda yaptığı arama ve inceleme sırasında araçlarda bulunan yolculara Altunhisar çileği ikram etti.

Ekipler inceledikleri araçlarda eksik evrağı olan araçlara ceza yazarken Kaymakam Kayabaşı ise yapılan uygulamanın tüm vatandaşların güvenliği için yapıldığını belirtti.

Yolcular böyle bir uygulamayı daha önce görmediklerini oldukça memnun olduklarını ayrıca Altunhisar çileğinin çok güzel olduğunu söylediler.

(YE-AÖ-Y)

25.05.2017 13:31:27 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri