Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü şarkıcı Nazan Öncel hastaneye kaldırıldı! Nazan Öncel'in sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir? - Son dakika magazin haberleri
        • 1

          Nazan Öncel, hastaneye kaldırıldı. Öncel, tansiyonunun düşmesinin ardından aniden bayıldığını ifade etti. Konuyla alakalı açıklamada bulunan Nazan Öncel, son sağlık durumunu açıkladı.

        • 2

          "APAR TOPAR HASTANEYE KOŞTUK"

          Sevenlerine hastane odasından seslenen Nazan Öncel, "Sigara insanın düşmanıyla sevişmesi gibi bir şeydir. Sıcaklar falan derken tansiyon 22’yi gördü. Ani bir bayılma… Apar topar hastaneye koştuk. Serum tedavisi vesaire... Sigarayla da vedalaştık" şeklinde konuştu. Takipçilerinden ünlü şarkıcıya, "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

        • 3

          EVLİLİK TEKLİFLERİNE NASIL YANIT VERDİĞİNİ ANLATMIŞTI

          Öte yandan daha önce hayranlarından sürekli evlilik teklifi aldığını söyleyen Nazan Öncel, "Nazo, gel benimle evlen' diyorlar. Gurur duydum şekerim de... Ben üç otuzu devirmişimü, ne yapacaksın beni bu saatten sonra?' diyorum. 'Karım ol' diyorlar. 'Peki benim böyle bir arayış içerisinde olduğumu sana kim söyledi? Ben eskisini ve yenisini üç gün arayla kaybetmişim sen bunu bir daha düşün istersen' diyorum. Arkasına bakmadan kaçıyor" ifadelerini kullanmıştı.

        • 4

          "SULULUKLARI SEVMEM"

          Nazan Öncel, ilginç açıklamasında şunları söylemişti: Son altı senedir birileri çıkıp, 'Evlen benimle' diyor. Tamam da, 'da'sı var işte... Yalnızlık Allah'a mahsustur ama bizim gibi maddi - manevi özgürlüğünü eline almış insanların kimseye ihtiyacı yoktur. İşin aslı bu... Öte yandan ben çok sıkıcıyımdır, ciddiyetimi bilen bilir; sululukları sevmem. Okur da okurum, piyanonun başından kalkmam, gezip tozmadan habire çalışırım, evin içinde bir aşağı bir yukarı gezinirken sürekli mırıldanırım, ömrümü adadığım bir mesleğim var. Bu iş yaşa-başa bakmaz, yazar da yazarım... Şarkı yazmasam hikâye yazar, roman yazar, aranjman yaparım, dikiş dikerim, yün örerim resim mesim yaparım bir dakika boş duramam.

        • 5

          "BEN KENDİME BİLE KALABALIK GELİYORUM"

          Ünlü şarkıcı, sözlerini, "Uykuda dinlenirim sadece. Onu da kimseyle paylaşmam. Bu benim için çok büyük bir adımdır ki bu da olacak şey değildir. Huysuz, titiz, düzen manyağı, hijyen manyağı zor beğenen biriyim; kolay değildir böyle insanlarla yaşamak. Ben kendime bile kalabalık geliyorum bazen senin haberin var mı bundan? Yok... 'Ya işte bir de bunlar var, ona göre şekerim' diyecektim de artık o kadar da yıkmayayım' dedim hayallerini..." şeklinde sonlandırmıştı.

        • 6

          İKİ KEZ EVLENMİŞTİ

          Nazan Öncel; biri Salih Öncel, diğeri Akşit Togay ile olmak üzere iki kez evlenmişti.

          1973'de evlendiği Salih Öncel ile 1985'te boşanan Nazan Öncel, daha sonra Akşit Togay ile nikâh masasına oturmuştu.

          Nazan Öncel, 2017'de bir hafta içinde iki büyük acı yaşamıştı.

          Salih Öncel; 18 Mayıs 2017'de, Akşit Togay ise 25 Mayıs 2017'de hayatını kaybetmişti.

          Fotoğraflar: AA, Instagram, Twitter

        Haberi Hazırlayan: Şevval Yılmaz

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa