Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bodrum'un Ortakent-Yalıkavak kara yolunda çalışmalar yeniden başlatıldı.

        2015'de Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanan ancak kamulaştırma davaları nedeniyle bir yıl sonra durdurulan Ortakent-Yalıkavak yolunda çalışmalar, Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun'un Karayolları Genel Müdürlüğü ve bakanlık düzeyinde yaptığı görüşmelerin ardından yeniden başladı.

        AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ve Mehmet Tosun, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

        Toplam 8,5 kilometrelik yolun üç kilometrelik bölümü bu yaz hizmete gireceği bildirildi.

        AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki sezona inşallah Mehmet Tosun başkanlığında tüm sorunlara el atacağız ve Bodrum'da beş yıl içerisinde ne su, ne trafik, ne de altyapı sorunu kalacak." dedi.

        Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan adayı Mehmet Tosun da, "Karayolları, yolun değirmenlere kadar olan kısmını sezona kadar tamamlayacak. Yalıkavak'a kadar olan kısım da kışın yapılacak. Çalışma tamamlandığında o lokasyonun trafiğinde gözle görülür bir rahatlama olacak. Bu vesileyle, halkımızın taleplerine duyarsız kalmayan ve derhal harekete geçilmesini sağlayan Sayın Çiğdem Karaaslan'a ve Sayın Bakanımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa