Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Midelerinden 1 buçuk kilo uyuşturucu çıktı! | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İran’dan Türkiye’ye ‘turist’ olarak gelen Revzan I. (22) ve Hesammeddın I.’nın (18) uçağı 3 Haziran’da Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi.

        Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet gösteren Narkotik Suçlarla Mücadele Hudut Büro Amirliği ekiplerinin analiz ve profil çalışmalarında bu iki kişi dikkat çekti. İki turistin tedirgin halinden şüphelenen sivil polis ekipleri, havalimanı içinde turistleri takibe aldı.

        Polisler iki turisti adım adım takip etti, turistleri önce pasaport kontrolünden geçirdi. Şüpheliler üzerinde yapılan aramada bir şey çıkmadı, fakat şüpheliler arama sırasında tedirgin hallerini sergilemeye devam etti. Kuvvetli şüphenin ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alınan şüpheliler, hastaneye sevk edildi. Şüpheliler suçu kabul etti, Türkiye’ye gelmeden kapsüller içinde uyuşturucu madde yuttuklarını itiraf etti.

        REKLAM

        122 ADET KAPSÜL İÇİNDE UYUŞTURUCU MADDE ÇIKARTILDI

        Şüphelilerden Revzan I.’nın midesinden 68 adet kapsül şeklinde 845 gram ve diğer şüpheli Hesammeddın I’dan ise 54 adet kapsül şeklinde 570 gram ağırlığında uyuşturucu madde çıkartıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçları Soruşturma Bürosu’nca başlatılan soruşturma kapsamında iki şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheliler ifadesinde suçlamayı kabul ettiğini belirtti. Başsavcılığın tutuklama talep ettiği iki şüpheli de çıkarıldığı Anadolu Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa