Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Metin Akpınar: Yolun sonu gibi düşündüm

        YouTuber 'Kafalar' ekibinden Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin'in başrolünde yer aldığı 'Kafalar Karışık' adlı filmin galası gerçekleştirildi. Filmin yönetmeni Yücel Yolcu, "Bu film yeni bir mecra, usta oyuncularla, YouTuberlar, sosyal medyadaki ünlüler beraber bir projede buluştu" dedi.

        Metin Akpınar, filmde neden rol aldığını şu şekilde açıkladı; "Filmde kafalar karışık ama benim filmi seçmemde ve oynamamda kafam karışık değil, netti. Bilinçle bu filmde yer aldım. Sinemaya uzun bir ara vermiştim ve 78 yaşındayım. Yolun sonu gibi düşündüm. Türkiye'de erkeklerin ömrünün ortalaması 75 buçuk. Ben 78'im. O yüzden kabul ettim. Bir filmde daha oynamak, bir galada daha olmak istedim. Bir de sanatçı dostlarımın benimle birlikte olmak istedikleri iletildi. Onları kırmak zaten imkansızdı. Umarım filmin şansı iyi olur."

        Güven Kıraç: Bu filmi kabul ederken, genç arkadaşlarımızla bir arada olmanın heyecanıyla, onlara destek olmanın şevkiyle davrandık. Ayrıca Metin Ağabey ile bir filmimiz oldu.

        Perihan Savaş: Çok güzel bir film çektik, sıcak bir aile filmi oldu. Küfürsüz bir komedi filmi de çekilebiliyormuş, bunu da öğrenmiş olduk hep birlikte. Genç arkadaşlarımızla beraber olmak çok güzel. Her şeyden önce uzun bir aradan sonra Metin ağabeyle birlikte olmak benim için ayrıca bir onurdu.

        Erhan Yazıcıoğlu: Gerçekten çok iyi bir iş yapıldı. Belden aşağı vurmadan, usturuplu bir film yapıldı. Başta Metin Akpınar olmak üzere gerçekten çok mutluyum. Hem feyz aldım hem ömrüm uzadı açıkçası.

        REKLAM

        Metin Akpınar, izleyicilere seslenerek sanat ve halk arasındaki ilişkinin önemini vurgulayarak "Mustafa Kemal'in söylediği gibi sanatçılara verilen görev esasında bugün ülkemizde sanat tüketicilerine verilmiş bir görevdir bunu ihmal etmeyiniz" dedi.

        Gösterime 7 Aralık'ta girecek olan 'Kafalar Karışık'ın konusu şöyle; 'Atakan', zengin sevgilisi 'Buse'nin dedesi tarafından evlenmelerine izin verilmeyince çareyi 'Buse'nin yıllardır kayıp olan öz babasını bulup kızı ondan istemekte bulur. Kadim dostları 'Fatih' ve 'Bilal' de elbette bu serüvende ona eşlik edeceklerdir.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa