Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava durumu son dakika: Hafta sonu (11-12 Kasım) hava nasıl olacak İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Yurt genelinde süren kuraklığın ardından bu geceden itibaren Marmara, Ege ve Karadeniz bölgelerinde sağanak yağış beklendiği öğrenildi. Sağanak ile birlikte İstanbul'da yarın beklenen hava sıcaklığının 18, Başkent'te az bulutlu açık 20 ve İzmir'de yağmurlu 23 olacağı bildirildi.

        .png
        .png

        CUMA GÜNÜ DOĞU VE KARADENİZ YAĞIŞLI

        10 Kasım Cuma günü ise Çanakkale ve Antalya dışında yurdun batı kesiminde yağış beklenmiyor. Ankara ve İstanbul'da sıcaklığın 18, İzmir'de ise 24 derece olacağı tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra İç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Karadeniz'de sağanak yağış bekleniyor.

        .png
        .png

        HAFTA SONU BATIDA SAĞANAK VAR

        Cumartesi ve pazar günü sıcaklıklar 3-4 derece yükselirken Marmara, Ege ve Akdeniz'de sağanak bekleniyor. Pazar günü ise Başkent ve İstanbul 21 derece yağmurlu, İzmir 23 derece yağmurlu olarak hava durumu haritasına yansıyor.

        .png
        .png
        REKLAM

        PAZARTESİ YURT GENELİNDE SAĞANAK

        Yağış, haftanın ilk iş gününde de devam ediyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri dışında yurdun genelinde sağanak yağış bekleniyor.

        .png
        .png

        DOĞU KARADENİZ İÇİN FIRTINA UYARISI

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Doğu Karadeniz bölgesindeki rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

        .png
        .png

        Fırtınanın, perşembe akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa