Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur: Otobüste kopuyoruz! - Magazin Haberleri
        • 1

          Bir süredir ekranlardan uzak olan ve sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren Merve Boluğur (34), annesi Nehra Boluğur ile birlikte Boğaz turuna çıktı. Vapura binen Boluğur, bu fotoğrafı, "Simit, deniz kokusu, İstanbul..." notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

        • 2

          "OTOBÜSTEYİM, İŞİNE BAK!"

          Ardından halk otobüsüne binerek, Hacıosman'a giden ünlü oyuncu, o anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Deneyimlerini anlatan Merve Boluğur, bu kareyi, "Otobüsteyim, bak işine!" notuyla paylaştı.

        • 3

          "TANIMASALAR DAHA GÜZEL OLACAKTI"

          Boluğur, ardından yayınladığı videoda, "Otobüsteyim. Biraz kalabalık bugün. Beni tanıyanlar da çıktı. Tanımasalar daha güzel olacaktı aslında. Annem de yanımda... Keyif yapıyoruz. Teyzeler iniyorlar. 30 M'deyiz bugün. En son ortaokulda binmiştim. Şu an bana nostalji oldu. 'Merve Boluğur otobüse bindi, parası mı bitti?' haberlerini çok merak ediyorum. Otobüste pampalarımda kopuyoruz. Hacıosman'a geldik." şeklinde konuştu.

          Fotoğraflar: Instagram

        • 4

          Televizyon ve müzik dünyasının ünlüleri zaman zaman toplu taşıma araçlarını kullanarak seyahat ediyor. Kimi vapurda, kimi de metroda objektiflere takılıyor. İşte halkın arasına karışmaktan çekinmeyen o ünlüler...

          ASLI ŞEN

          Daha önce, "Evimin konumu itibarıyle en çok kullandığım toplu taşıma aracı metro..." açıklamasını yapan iş insanı Aslı Şen, trafikten kurtulmak için toplu taşımaya bindi.

          Metroda kamera karşısına geçen Aslı Şen, gönderisinde, "Metroya binmem olay olmuş. Vallahi şahsen çok keyifle kullanıyorum, ya siz?" ifadelerini kullandı. Takipçileri de iş insanının paylaşımına, "Neden olay olmuş? Trafik derdi yok." ve "Siz de insansınız, binemez misiniz? Fark ne?" şeklinde yorumlar yaptı.

        • 5

          ESRA SÖNMEZER

          Geçtiğimiz aylarda 10 yaşındaki İran kedisi 'Bebek'i kaybetmenin acısıyla sarsılan oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, toplu taşıma kullanan ünlülere dahil oldu.

          Sönmezer, halk otobüsüne binip, çektiği fotoğrafı Instagram'dan takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim, gönderisine, "Gidiyoruz, çok zevkli." notunu düştü.

        • 6

          YUNUS GÜNÇE

          Oyuncu ve sunucu Yunus Günçe, önceki gün paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Metro ile seyahat eden Günçe, objektif karşısına geçti.

          O anları Instagram hesabından yayınlayan 45 yaşındaki ünlü isim, "Bu postu (gönderi) metrodan paylaştım." ifadelerini kullandı. Telefonuyla ilgilenen Yunus Günçe'nin koronavirüse karşı maske takarak önlem aldığı da görüldü.

        • 7

          HANDE ATAİZİ

          Pandemi nedeniyle sevgilisi Dinç Aydoğdu ile dünyaevine girme kararını erteleyen Hande Ataizi de toplu taşıma kullanan ünlülerden. Nişantaşı'nda ikamet eden ve Hacıosman-Yenikapı metrosunu sık sık tercih eden Ataizi, bu kez Dinç Aydoğdu ile vapura bindi. Ataizi, sevgilsiyle yer aldığı bu fotoğrafı, "Vapurda dışarıda oturulur, vapur tostu yenir, aynı kulaklıkla Yüksek Sadakat dinlenir." notuyla paylaştı.

        • 8

          EBRU YAŞAR

          Zamandan tasarruf etmek isteyen Ebru Yaşar, soluğu metro istasyonunda aldı. Ebru Yaşar, fotoğrafları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yaşar, paylaşımına şu notu düştü: "Bugün hayatı kolaylaştırdım ve her yere metroyla gittim. Her şeye yetiştim. Trafik stresi yaşamadım. Yaşasın metro!

        • 9

          DOĞUKAN MANÇO

          Doğukan Manço ise İstanbul'da en çok kullanılan toplu taşıma aracı olan metrobüste.

        • 10

          TALAT BULUT

          Oyuncu Talat Bulut, Üsküdar-Beşiktaş vapurunu kullanan ünlülerden.

        • 11

          SELDA BAĞCAN

          Selda Bağcan'ın Yenikapı - Hacıosman metrosunda çekilen fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bağcan, Twitter'da TT (Trend Topic) oldu. Bağcan hakkında, "Gerçek bir sanatçı", "Yenikapı metrosunda bir dünya starı", "Halkın sanatçısı" ve "Egosuz yıldız" gibi yorumlar yapıldı.

        • 12

          ŞAHAN GÖKBAKAR

          Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar da metrodan bu fotoğrafını paylaştı. Gökbakar fotoğrafına, "Ben de izleyim mi yenge?" notunu düşmüştü.

        • 13

          MERYEM UZERLİ

          Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan ve yaşamını Almanya'da sürdüren Meryem Uzerli, Berlin metrosunda...

        • 14

          MERT FIRAT

          Oyuncu Mert Fırat da İstanbul trafiğinde çareyi metroda bulan başka bir ünlü.

        • 15

          ARDA TURAN

          Futbolcu Arda Turan da metroda çektiği selfie'sini Instagram hesabından paylaşmıştı.

        • 16

          ŞENAY AKAY

          Eski manken Şenay Akay da Yenikapı - Hacıosman metrosunu kullanan isimlerden.

        • 17

          NÜKHET DURU

          Bir dönem Amerika'da tatil yapan Nükhet Duru, metroda çekildiği bir fotoğrafını 'New York metrosundaki kaliteli anılarım' notuyla paylaştı.

        • 18

          YAVUZ SEÇKİN

          Komedyen ve oyuncu Yavuz Seçkin de Yenikapı - Hacıosman metrosunu kullanan isimlerden.

        • 19

          DİDEM SOYDAN

          Nişantaşı'nda oturan ünlü manken Didem Soydan da Yenikapı - Hacıosman metrosunu kullanan isimlerden.

        • 20

          KEREMCEM

          Keremcem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümüne yetişebilmek için her yolu denediğini takipçileriyle paylaşmıştı. Keremcem, "Trafik bile yeni bölümüne yetişmeme engel değil." demişti.

        • 21

          CAN YILMAZ

          İstanbul metrosuna binen Can Yılmaz, fotoğrafın altına, "Sevgili Zafer Algöz abimle Paris metrosunda..." notu düşmüştü.

        • 22

          EDİS

          Edis Görgülü, otobüsle seyahat ederken çekilen fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı kareye, "Dikkat dikkat! Bugün otobüste karşınıza çıkabilirim" notunu düşmüştü.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa