Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adnan AÇIKGÖZ/MERSİN, (DHA)MERSİN İl Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen 'Ben de Kaskımı Takıyorum Projesi' kapsamında, kent genelindeki yaklaşık 500 motosiklet tutkunu bir araya geldi.

        "Kaskınız kaskonuzdur, kaza anında sizi korur" sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamındaki etkinlik, merkez Yenişehir ilçesindeki Özgecan Arslan Barış Meydanı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe 500 motosiklet tutkunu katıldı. Burada stant açan polis, kaskın olası kazalarda hayat kurtaracağına dikkat çekerek, tüm motosikletçilerin kask takması gerektiğini vurguladı. Çeşitli eğitim sohbetlerinin yapıldığı organizasyonda, Türkiye Drag Şampiyonu Caner Kit'in özel tasarlanmış motosikleti ile sergilediği hız ve lastik yakma gösterileri ilgiyle izlendi.

        Basın mensuplarına açıklama yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Yönetim Kurulu Üyesi Ganim Umu, "'Ben de Kaskımı Takıyorum Projesi'nde, TMF ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü olarak yerimizi aldık. Proje için bizler de mutluyuz. Federasyon olarak her daim bu tür etkinliklerin arkasında bulunuyoruz" dedi.

        TMF İl Temsilcisi ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Yusuf Güder ise, "Mersin'de yaşanan motosiklet kazalarındaki en büyük ölüm olaylarının kask takmama sonucu olduğundan, böyle bir proje başlattık" ifadesini kullandı.

        Etkinlikte 'Şahin' olarak bilinen motosikletli trafik polisleri ile birlikte kortej oluşturan motosikletçiler, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde şehir turu atıp, trafikte motosikletin varlığına dikkat çekti.DHA-Genel Türkiye-Mersin / Merkez Adnan AÇIKGÖZ

        2020-10-18 15:38:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa