Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Kula ilçesinde ahırda çıkan yangın bitişiğindeki eve sıçramadan söndürüldü.

        Yangın, saat 20.30 sıralarında Kula'ya bağlı kırsal Bebekli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacı Çınar'a ait ahırda yangın çıktı. Ahırdan alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar bir yandan yangına müdahaleye başlarken, bir yandan da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu ihbar etti. Kısa sürede olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekipleri, yangını bitişiğindeki eve sıçramadan kontrol altına aldı. İçerisinde samanların da bulunduğu ahırdaki soğutma işlemi devam ediyor.

        Öte yandan yangın mahallede paniğe sebep oldu. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarına mahalle sakinleri de katılarak yardım etti. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa