Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, rakibi Akhisargücü’nü deplasmanda 30’lık skorla yenerek ligin ikinci devresinde ikinci galibiyetini aldı.

        TVF Kadınlar 2. Liginin ikinci devresinin ikinci maçında Akhisargücü ile karşı karşıya gelen Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı maçı 30 kazanarak sahadan galip olarak ayrılmayı başardı. Geçen haftaki Torbalı Belediyespor galibiyetinin verdiği moralle maça başlayan Turgutlu’nun sultanları, maç boyunca etkili bir oyun sergiledi. Akhisar Spor Salonu’nda oynanan maçta toplam 3 set oynandı. Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2225, 2426 ve 1525’lik set sonuçlarıyla rakibini 30 yenmeyi başardı. Kadın Voleybol Takımı Akhisargücü’ne karşı kazandığı galibiyetle ikinciliğe de yükselmiş oldu.

        Maç hakkında değerlendirmede bulunan Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Erdal Kurç, “Çok güzel bir maça imza attık. Voleybol severlere güzel ve seyir keyfi yüksek bir oyun izlettirdik. Çok iyi hazırlanmanın karşılığını ikinci devrenin ikinci maçında da aldığımız için mutluyuz. Oyuncularımızı kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa