Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılay Manisa Şubesi tarafında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel öğrencilere etkinlik düzenlendi. Köprübaşı ilçesi Borlu Mahallesi Gazi Ortaokulu'nda, Türk Kızılay tarafından oluşturulan özel eğitim sınıfında düzenlenen etkinlikte, öğrenciler gönüllerince eğlendi.

        Türk Kızılay Manisa Şubesi Toplumsal Güçlendirme Uzmanı Esra Karalı tarafından öğrencilere Türk Kızılay'ın çalışmaları anlatıldı. Çocuk oyunları oynayıp, pasta kesen ekipler, öğrencilere okul çantası, boyama kitabı, kuru boya ve yapboz hediye etti.

        Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Türk Kızılay'ın sadece zor günlerde değil, özel günlerde de vatandaşların yanında olduğunu söyledi. Türk Kızılay'ın, yüzlerde bir tebessüm oluşturma, yaraları sarma çabasında olduğunu dile getiren Keresteci, "Türk Kızılay Manisa Şube ekiplerimiz tarafından planlanan etkinlikle, hediyelerimizle özel öğrencilerimizi mutlu etmeye çalıştık. Engelleri aşmak ve farkında olduğumuzu göstermek adına "Özel Eğitim Sınıf Tefrişatını" yaptığımız KöprübaşıBorlu Gazi Ortaokulundaki özel çocuklarımızla bir araya geldik. Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa