Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA'da, Sarıgöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında, ilçede 49 yıldır tenekecilik yapan Süleyman Camkıran'ı (65) yılın esnafı seçti.

        Sarıgöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emrah Eroğlu, dükkanında ziyaret ettiği tenekeci Süleyman Camkıran'a (65) çerçeveli 'Ahilik Nasihatı' hediye etti. Ziyaretten memnun kaldığını belirten 49 yıllık teneke ustası Camkıran, "Mesleğe 16 yaşımda başladım. Ustalarımdan öğrendiklerimle ayakta duruyorum. Bizim meslekte artık çırak yetişmiyor. Yıllarca tenekeden kova, ibrik, üzüm bandırma ve çamaşır leğenleri, soba yaptım. Bu arada, lüks lambalar ile sırt ilaçlama tulumbalarının tamirlerini de yıllarca yaptım, hâlâ daha yapıyorum" dedi. Süleyman Camkıran, iş disiplininden ayrılmadığını belirterek, "İşimi sağlam yaparım, müşterilerimi hiç aldatmam, emeğim ne ise onu alırım" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa