Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Manchester City: 3 - Everton: 1 (Maç sonucu) - Futbol Haberleri

        Manchester City takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Nicolas Otamendi, İlkay Gündoğan, Fabian Delph, Leroy Sane, Bernardo Silva, Fernandinho, Riyad Mahrez, Gabriel Jesus

        Everton takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Jordan Pickford, Michael Keane, Kurt Zouma, Lucas Digne, Yerry Mina, Seamus Coleman, Andre Gomes, Gylfi Sigurdsson, Bernard, Dominic Calvert-Lewin, Richarlison

        Dakikalar 22 olduğunda Gabriel Jesus ev sahibini 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk devresi 1-0 bitti. İlk yarıda Everton oyuncusu Lucas Digne sarı kartla cezalandırıldı. 50'de Manchester City oyuncusu Gabriel Jesus tabelanın 2-0 olarak değişmesini sağladı.

        65. dakikada Dominic Calvert-Lewin ile Everton tabelayı 2-1 olarak değiştirdi.

        69. dakikada Raheem Sterling, Manchester City adına 3. golü attı.

        Everton oyuncusu Dominic Calvert-Lewin ile Manchester City oyuncusu Fabian Delph sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Manchester City takımında Leroy Sane ve Riyad Mahrez oyundan çıktı, Raheem Sterling ve Kevin de Bruyne sahaya girdi, Everton takımında ise Theo Walcott ve Tom Davies girerken Seamus Coleman ve Gylfi Sigurdsson çıktı. Mücadele 3-1 bitti.

        108 kodlu maçta İddaa'da Manchester City galibiyetine bahis oynayanlar 1.05 oranını kazandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa