Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Malatya Ticaret Borsasını (MTB) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

        MTB'den yapılan açıklamaya göre, oda başkanı Ramazan Özcan, Babacan'a kentin tarım ve hayvancılığı hakkında bilgi verdi, sorunları ve yatırımları anlattı.

        Depremlerin ardından Malatya'yı yeniden o güzel haline döndürmek için çalışmalar olduğunu kaydeden Özcan, milletvekillerinin de bu açıdan vatandaşlarla bir arada olduğunu belirtti.

        Kalıcı konutların yapılması ve konteynerlerde yaşayanların yaşamlarımı devam ettirmeleri için yoğun bir mücadele olduğunu ifade eden Özcan, "Malatya'yı en güzel bir şekilde ayağa kaldırmak için birlikte çalışacağız. Yaşanan sıkıntıları da kendilerine aktararak, iş birliğine, çözüm odaklı olarak her zaman hazırız." ifadelerini kullandı.

        Özcan, Lisanslı Kuru Kayısı Deposu, Süt Toplama Merkezi ve Soğuk Zincir Projesi ile Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi gibi tarım ve hayvancılık sektörlerine hitap eden yatırımların kent ve bölge ekonomisine önemli katkılar sunduğunu kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa