Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞmerkezli depremden etkilenen Malatya'da, ağır hasar gören 6 katlı binanın yıkımında, yanındaki hafif hasarlı 7 katlı apartman da kepçenin değmesiyle hasar gördü. Ersin Aslan, apartmanın en üst katındaki dairesine giren tuğla parçalarını temizledi.

        Olay, sabaha karşı, Büyük Hüseyinbey Mahallesi'nde meydana geldi. Depremde, ağır hasar gören 6 katlı binanın yıkımı sırasında, kepçe yan taraftaki hafif hasarlı 7 katlı apartmanın duvarına değip hasar oluşturdu. Olayı öğrenip, apartmanın en üst katındaki dairesine gelen Ersin Aslan, evinin içine düşen tuğlaları temizledi. Duvarı yıkılan eve giren Ersin Aslan, tuğlaları aşağı attı. Sokaktan geçenlerin uyarılarına aldırmayan Aslan, "Bir şey olmaz, evimi temizliyorum" diyerek, temizliğe devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa