Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seviyor Sevmiyor ne zaman yayınlanacak? Seviyor Sevmiyor 5. bölüm fragmanı

        Başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan'ın paylaştığı Seviyor Sevmiyor 5. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Deniz, İrem'in odasında Yiğit'in fotoğrafını bulur ve İrem köşeye sıkışmıştır. İşte Seviyor Sevmiyor 5. bölüm fragmanı ve bölüm ayrıntıları...

        SEVİYOR SEVMİYOR 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Takipçileriyle 5'inci randevusuna çıkacak olan Seviyor Sevmiyor'da olaylar şöyle gelişecek: Deniz, Yiğit'in 15 yıl önce ona verdiği yapboz parçasını hiç olmadık bir yerde düşürür. Yiğit'in yapboz parçasını görmesi ve stajyeri olarak bildiği Deniz'in ilk aşkı olduğunu anlaması an meselesidir. Ancak Deniz'in küçük sırrını öğrenen Tuna, yaptığı sürprizle herkesi şaşırtacaktır. İrem'in, Deniz'den gizli görüşmeye devam ettiği Yiğit'e olan hisleri giderek artmaktadır. Onunla vakit geçirmek için komik bahaneler yaratır. Deniz, İrem'in odasında Yiğit'in fotoğrafını bulur. İrem köşeye sıkışmıştır.

        SEVİYOR SEVMİYOR 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir. Yiğit dergi çekimi için ünlü fotoğrafçı Cengiz Tarhan'dan randevu almıştır. Yiğit'in şoförlüğünü yapma işi Deniz'e kalır. Deniz, yolda Yiğit'i çileden çıkartacak bir hata yapar. İrem ise babasından ötürü kötü hissetmektedir. Sürpriz bir şekilde yanında Yiğit yer alır. Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir. Tuna ona büyük destek olur. Ancak Deniz içtiği bozuk çayın da etkisiyle Yiğit'i arayıp her şeyi itiraf eder.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa