Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

30’lu yaşların kendisini daha güzel hissettirdiğini söylüyor Bergüzar Korel... Mutlu bir hayat yaşadığı ışıldayan gözlerinden belli oluyor. Evliliğin hayatını kolaylaştırdığını da söylemeden geçemiyor. Korel, yeni sezonda hiçbir projede yer almayacak, sevenlerine kendini özletecek. Çünkü bu yıl yalnızca anne olmak istiyor... Güzel oyuncu, Marie Claire dergisinin sorularını yanıtladı.

“Karadayı” yeni bitti. Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

- Üç yıldır “Karadayı” ve ekipteki arkadaşlarım vardı hayatımda. Genelde diziler bittikten sonra insanlar birbirlerinden kopar, fakat “Karadayı” için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Biz ekip olarak repoları bile birlikte geçiren, eğlenmeyi bilen ve birbirini çok seven bir ekip olduk.

Çok uyumlu bir ekip olduğunuzu söyleyebiliriz o halde...

- Kesinlikle öyle... “Karadayı”nın bu kadar sevilmesinde reji, yapım, kostüm, dekor ve tüm set ekibinin büyük katkısı var. Bu bir ekip başarısı. Yönetmenimiz son gece bize “Bu kadar farklı karakterli bir ekiple çalışmamıştım” dedi. Birbirinden tamamen farklı ama karakterli insanların bir arada huzurla çalıştığı bir ekipti bizimki. Gerçekten de ekranda nasıl bir sıcaklık görüyorsanız kameranın arkasında da aynı samimiyet vardı. Herkes birbirini çok iyi tanıyordu. Üç yıl içinde mutlu günlerimizde olduğu kadar, büyük kayıplar yaşadığımız günlerde de hep birlikte olduk. Eksikliklerini gerçekten hissedeceğim. Ay Yapım ve Kerem Çatay ile çalışmak da bir ayrıcalıktı. Kendisinin vizyonu, enerjisi ve oyuncularıyla olan iletişimi son derece samimi, fakat setteki hiyerarşi de aynı oranda hiç bozulmuyor. O da ekibi ve işi özel kılıyor.

Bu durum seyirciye de yansıyordur...

- Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayıp sahiplenen “Karadayı” seyircisine çok teşekkür ediyorum. Final bölümünden sonra beni çok mutlu eden mail’ler aldım. Örneğin, aslında hayattan kopmuş ve hiçbir umudu kalmamış insanların, “Karadayı”nın bir bölümünü izleyip, Mahir ve Feride’nin aşkına şahit olup hayata bağlanmalarını görmek beni çok mutlu etti. Onların sevdasına dâhil olan tüm sözler insanları bir noktada çok etkiledi. “Karadayı”nın konusu itibariyle adalet arayışı da izleyici için özel olmasındaki en önemli nedenlerden biriydi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ