Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Neziha KARTAL / HABERTÜRK MAGAZİN

FOTOĞRAFLAR: Hasan ÖRNEKOĞLU

SHOW TV’nin yeni dizisi ‘Gamsız Hayat’ın güzelleri Dilara Öztunç ve Alara Bozbey, dizileri için ‘gerçeklik’ vurgusu yaptı. Bozbey “Bu hikâye bana çok gerçek geliyor” yorumunu yaparken Öztunç, “Gerçeklik bu işin ince noktası” dedi.

‘Gamsız Hayat’ta Nurcan karakterini canlandırıyorsunuz. Karakteri bize anlatır mısınız? Nurcan, fabrika sahibi bir babanın kızı ama kendisi de işinin başında duruyor. Dizide Mert’e olan karşılıksız aşkını seyrediyoruz. Mert’le aralarında küçük yaşlarında duygusal yakınlaşma olmuş ama Mert için bitmişken Nurcan için bitmemiş. Ela’nın devreye girmesiyle Nurcan’ın aşkı uğruna yapabileceklerini görmeye başlıyoruz. Nurcan tırnaklarını çıkarıp aşkı için savaşacak.

Nurcan’ı Mert’in yanında ona destek olurken görüyoruz. Bu durum ne kadar devam edecek?

Nurcan da Ela da zengin kızlar ancak Nurcan aslında mahalleden biri. Babasının durumu sonradan düzeliyor ve zengin oluyor. Dolayısıyla Nurcan çocukluk aşkını istiyor. Ama Ela’nın devreye girişi Nurcan’ı entrikalara yöneltiyor. Dizide zaten çok fazla çatışma ve aksiyon var. Çok farklı bir örgüsü var. Nurcan da duygusal anlamda aksiyon yapacak kişi olacak.

Seyircinin Nurcan’a bakışı nasıl olacak?

Bu aslında senaristlerin nasıl yazdıklarıyla alakalı. Nurcan’ın aşkı üzerinden giderse seyirci zaten haklı görecektir. Ancak Nurcan’ın saplantılı halini görürse seyirci, o zaman sevmeyecektir. Her şekilde seyircinin dizideki hikâyelerde hayata dair göreceği şeyler var. Gerçeklik bu işin ince noktası

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ