Dünyaca ünlü şarkıcı Eskişehir'de hastaneye kaldırıldı
2009 Eurovision birincisi Norveçli sanatçı Alexander Rybak, Eskişehir'de verdiği konser sonrası rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı
ABONE OLEskişehir'deki bir özel okulun 20. yıl etkinliği kapsamında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Spor Salonu'nda konser veren 2009 Eurovision birincisi Norveçli sanatçı Alexander Rybak, konser sonrası aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
Nefes darlığı ihbarı ile olay yerine 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından geniş güvenlik önlemleri ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Rybak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Rybak, kendisine 2009 Eurovision Şarkı Yarışmasını birinciliğini getiren "Fairytale" isimli parça ile ünlü olmuştu.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ