Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Gençlik dizisi “Pis Yedili”de Filiz öğretmen karakterini canlandıran Özge Özberk, geçen nisan ayında eşi Hayim Sadioğlu’nun kendisine açtığı boşanma davasıyla gündeme geldi. Hürriyet'in haberine göre,vSadioğlu, 5 yıllık eşi Özberk’in kendisini aldattığını iddia ederek mahkemeden 500 bin TL’lik tazminat, 4 bin TL tedbir nafakası ve ayrıca 2 yaşındaki oğlu Leo’nun da velayetini talep etti.

Son yıllarda işsiz olduğunu söylediği eşinin kendisini ihanetle suçlayıp boşanma davası açtığını basından öğrenince şoke olan ve “Eve uzun süredir ben bakıyorum” diyen Özberk ise her şeye rağmen yuvasını kurtarmak için çaba sarfedeceğini açıkladı.

Ancak Özberk’in, aradan geçen 3 aylık sürede kendisini hiç arayıp sormayan eşiyle barışmaktan vazgeçtiği ortaya çıktı. Haftasonu kız arkadaşlarıyla dertleşen Özberk, bu kez 5 yıllık eşinin aniden kendisiyle barışmak için mesajlar atmaya başladığını anlattı.

"ÇOK KÖTÜ DURUMD BIRAKTI"

Son olarak erkek kardeşi Özgür Özberk’in yönettiği “N’apcaz Şimdi?” isimli filmde kocasını bıktırıp usandıran dominant bir kadını canlandıran ünlü oyuncu, eşine çok öfkeli olduğunu belirtti ve şöyle konuştu: “Bana niye zamanında öyle yaptı anlamıyorum. Madem o dönem beni suçladı şimdi neden ağlayıp sızlıyor? Sürekli mesajlar atıyor ama en başta o artistliği bana yapmayacaktı.Ne yaparsa yapsın onu artık asla affetmem. Onunla asla barışmam. O dönem beni çok kötü durumda bıraktı. Ama şu sırada ne oldu da şimdi yeniden barışmak için uğraşıyor, bunu hiç anlamıyorum. Hiç aramayan adam şimdi ısrarla benim onu affetmemi istiyor. Bu işte kesin bir şey var.”

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ