Emre Aydın: ‘Tarkan gibi star çıkacağını sanmıyorum’
Günümüzde müzik piyasasında kendini koruyarak star olunamayacağını belirten Emre Aydın,"Kendinizi korumaya kalkarsanız kimsenin umurunda olmazsınız" deyip ekledi:"Ülkeden Tarkan gibi bir star daha çıkacağını sanmıyorum"
ABONE OLHABERTÜRK MAGAZİN /ARİF HÜR
Geçtigimiz günlerde çıkardığı ‘Ölünmüyor’ adlı single’ıyla dikkatleri üzerine çeken pop müziğin sevilen ismi Emre Aydın’la bir araya gelip single’ını, klipte giydiği şalvarı, yeni projelerini, müzik dünyasını, star olma kriterlerini ve özel hayatını konuştuk.‘
‘Ölünmüyor’ şarkısının ortaya çıkış sürecinden bahseder misiniz?
Şarkının aranjörü Çağatay Şen ile beraber belirli aralıklarda yazdığımız sözleri 4 haftada derleyip toparladık ve son haline getirdik. İzlediğim bir sinema filmindeki bir karakterden esinlenerek bu şarkının ismini koydum. Şarkı, aşk acısından ölünmediğini anlatıyor.