Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: St Truiden: 4 - Anderlecht:2 - Futbol Haberleri

        St Truiden mücadeleye şu 11'le başladı: Kenny Steppe, Takehiro Tomiyasu, Pol Garcia, Jorge Teixeira, Alexis De Sart, Roman Bezus, Samuel Asamoah, Daichi Kamada, Casper De Norre, Jordan Botaka, Yohan Boli

        Anderlecht maça şu 11'le başladı: Thomas Didillon, Evgen Makarenko, Antonio Milic, Sebastiaan Bornauw, Ognjen Vranjes, Pieter Gerkens, Yari Verschaeren, Alexis Saelemaekers, Ivan Santini, Francis Amuzu, Albert Sambi Lokonga

        8. dakikada St Truiden oyuncusu Roman Bezus topu ağlarla buluşturdu. Konuk takım 38. dakikada Ivan Santini ile 1-1 beraberliği yakaladı. İlk yarı 1-1 sona erdi. İlk 45 dakikada Anderlecht futbolcusu Sebastiaan Bornauw sarı kart gördü. Mücadelenin 52. dakikasında Anderlecht, Ivan Santini ile 1-2 öne geçti.

        62. dakikada Takehiro Tomiyasu ile St Truiden tabelayı 2-2 olarak değiştirdi.

        66. dakikaya gelindiğinde St Truiden, Daichi Kamada ile gol buldu: 3-2.

        90. dakikada Yohan Boli attığı golle tabelayı 4-2 yaptı.

        İkinci 45 dakikada Anderlecht futbolcuları Ognjen Vranjes, Evgen Makarenko ile St Truiden futbolcuları Pol Garcia, Elton Acolatse, Yohan Boli sarı kart gördü.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında St Truiden takımında Jordan Botaka ve Roman Bezus oyundan çıktı, Elton Acolatse ve Jonathan Legear sahaya girdi, Anderlecht takımında ise Jamie Lawrence ve Edo Kayembe girerken Ognjen Vranjes ve Yari Verschaeren çıktı. Maçı St Truiden 4-2 kazandı.

        606 kodlu maçta İddaa'da St Truiden galibiyetine bahis oynayanlar 2.25 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa