Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kütahya Haberleri

Kütahyalı Yunus Demirtaş, Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecek

(Fotoğraflı)

Hüseyin Efe

KÜTAHYA (İHA) - Türkiye Bilek Güreşi Federasyonunun 2017 Yılı Faaliyet Programında yer alan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri Antalya'da düzenleniyor.

Antalya'da düzenlenen Türkiye bilek Güreşi Şampiyonasında Kütahyalı Yunus Demirtaş sol kolda Türkiye 2. olarak Avrupa'da Ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Antalya'da yapılan mücadelelerde rakiplerini katogorisinde tek tek eleyen 20 yaşındaki Yunus Demirtaş finalde 2. olarak mayıs ayında Avrupa'da düzenlenecek olan Avrupa Bilek Güreşi şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkını elde etti.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu öğrencisi Yunus Demirtaş, "Avrupa şampiyonasında ülkemizi ve memleketim Kütahya ve Hisarcık'ı en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım" dedi. (EFE)

16.03.2017 11:18:15 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri