Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Kütahya Haberleri

Hisarcık'ta pazarcılar ateş yakarak ısındı

(Fotoğraflı)

Mustafa Akçay

KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde pazarcı esnafı soğuk havayla mücadele etmek için tezgahlarının önünde teneke bidon ve kovalar içerisinde ateş yakarak ısındılar.

Son günlerde ilçe merkezinde etkisi artıran kar yağışı ve aşırı soğuk pazarda ekmek parası kazanmaya çalışan pazar esnafını da olumsuz etkiliyor. Sabahın erken saatlerinde soğuk havada tezgah açan pazarcı esnafı bir nebze olsun ısınabilmek bazıları teneke bidon ve kovalar içerisinde tahta parçası yakarken, bazıları da ahşap meyve kasalarını yaktılar. Bu arada yörede etkili olan kar yağışı sonucu don ve buzlanmadan dolayı da birçok esnafın pazara gelemediği görüldü.

Pazarcı esnafı, soğuk havada pazara çok az sayıda müşteri geldiğini, fakat buna rağmen tezgah açmak zorunda olduklarını ifade ettiler.(MA-EFE)

02.01.2017 12:18:44 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri