Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Konyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? Spor Toto Süper Lig 8. hafta BJK - Futbol Haberleri

        Beşiktaş, bu sezon dış sahada oynadığı 7 maçta galibiyet almakta zorlandı. Ligde 3 deplasman maçına çıkan siyah-beyazlı takım, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup ederken, Bursaspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarından 1-1'lik skorlarla ayrıldı. Beşiktaş, ligdeki 3 deplasman maçında 5 puan toplayabildi.Peki, Konyaspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? İşte ayrıntılar...

        KONYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA, NE ZAMAN?

        Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30'da başlayacak. beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak mücadeleyi, hakem Ümit Öztürk yönetecek.

        BEŞİKTAŞ DEPLASMANDA GALİBİYET PEŞİNDE

        REKLAM

        Geçen hafta evinde Kayserispor'u 2-0 yenen siyah-beyazlı ekip, Atiker Konyaspor'u da mağlup ederek Süper Lig'de üst üste ikinci galibiyetini almaya çalışacak.

        Beşiktaş, ligde yaptığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 14 puan topladı.

        DEPLASMANDA ZORLANIYOR

        Beşiktaş, bu sezon dış sahada oynadığı 7 maçta galibiyet almakta zorlandı.

        Ligde 3 deplasman maçına çıkan siyah-beyazlı takım, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 mağlup ederken, Bursaspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarından 1-1'lik skorlarla ayrıldı. Beşiktaş, ligdeki 3 deplasman maçında 5 puan toplayabildi.

        Siyah-beyazlı takım, deplasmandaki kötü performansını Avrupa kupalarında da sürdürdü. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon şu ana dek dış sahada 4 maç yapan Beşiktaş, yine bunların sadece birini kazanabildi. B36 Torshavn'ı 2-0 yenen siyah-beyazlılar, deplasmanda LASK Linz'e 2-1 ve Malmö'ye 2-0 mağlup oldu. Beşiktaş, Partizan'a konuk olduğu karşılaşmayı ise 1-1 berabere tamamladı.

        CANER ERKEN OYNAYABİLECEK

        REKLAM

        Kırmızı kart cezasını tamamlayan Caner Erkin, bugünki mücadelede forma giyebilecek.

        Fenerbahçe ile oynanan maçta çift sarıdan kırmızı kart gören ve cezası nedeniyle Kayserispor karşılaşmasında görev alamayan Caner'in, sakatlığı henüz geçmeyen Adriano Correia'nın yokluğunda bugün sol bekte oynaması bekleniyor.

        Siyah-beyazlı ekibin Malmö ile oynadığı maça yedek başlayan Ricardo Quaresma, Ryan Babel ve Oğuzhan Özyakup'un da bugün ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

        HUTCHİNSON DA KADRODA

        UEFA listesinde yer almayan ve bu nedenle Malmö maçında oynamayan Atiba Hutchinson da Konya'da kadroya dahil oldu.

        Siyah-beyazlı oyuncu, Atiker Konyaspor maçında görev alabilecek.

        Hutchinson gibi Malmö kafilesinde bulunmayan Güven Yalçın da Atiker Konyaspor karşılaşmasının kadrosuna dahil edildi.

        KONYASPOR, BEŞİKTAŞ MAÇINA HAZIR

        Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, AtikerKonyasporlu futbolcular, Beşiktaş karşılaşması öncesi son çalışmasını teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

        Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Beşiktaş maçının taktik çalışmasıyla sürdürülen idman, çift kale maç ile tamamlandı.

        Takım kaptanı Ali Turan, fizyoterapis gözetiminde takımdan ayrı çalıştı.

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa