Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ile Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Düz maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

        Türkiye genelinde artan korona virüs (Covid19) vakaları nedeniyle denetimler artırıldı. Selçuklu’da artırılan denetimler kapsamında Kaymakam Yamlı ile Belediye Başkan Yardımcısı Düz maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı. Selçuklu Nişantaş Mahallesinde gerçekleştirilen denetimde, dükkanlarda esnafları denetlerken, hijyen noktasında uyarılarda bulunuldu.

        Denetime, Selçuklu Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı ve Selçuklu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Düz yanı sıra Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Özdemir ve Selçuklu İlçe Jandarma Karakolu Komutanı Üsteğmen Muhammed Kavak da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa