Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay Çal Tepesi Arıtma Tesisi inşaatında çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

        Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Seydişehir Bahçelievler yolu üzeri üzerindeki Çal Tepesi mevkiinde yapımına başlanılan arıtma tesisinde çalışmalar devam ediyor.

        Çalışmaların sürdüğünü kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, " Seydişehir çal tepesinden kullanılan içme suyunun kireç oranının yüksek olması nedeni ile su yumuşatma tesisi en kısa sürede faaliyete geçerek halkımızın kireçten arındırılmış bir şekilde daha sağlıklı suya kavuşmasını sağlayacağız." dedi.

        Başkan Atalay ayrıca, 22,2 milyon liraya mal olacak arıtma tesisinin faaliyete geçmesiyle 5 mahallede yaşanan sudaki sertlik ve kireçlenme sorununun da ortadan kalkacağını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa