Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Güneysınır ilçesinde doğal gaz altyapı genişletme çalışmaları başladı.

        Çalışmaları yerinde inceleyen Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, vatandaşların en büyük taleplerinin başında doğal gaz geldiğini dile getirdi.

        Demir, bu yatırımın ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

        - İvriz'den tarih ve kültür yolculuğu

        Halkapınar Kaymakamlığı koordinesinde düzenlenen "İvriz'den Tarih ve Kültür Yolculuğu" projesi kapsamında ilçedeki öğrenciler tarih ve kültür yolculuğuna çıkarılıyor.

        Halkapınar Kaymakamı Enes Talha Ulusoy, "İş insanları ve hayırsever vatandaşların sponsorluğunda başlattığımız projede, ilçede eğitim öğretim gören ilkokuldan, liseye tüm öğrencileri tarih, kültür ve doğa yolculuğuna çıkarıyoruz. Proje kapsamında ilkokul öğrencileri Konya'ya, ortaokul öğrencileri Mersin, Tarsus ve Eskişehir'e, lise öğrencileri ise Bursa ve Çanakkale'ye seyahat edecekler." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa