Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konuştuğu cep telefonu bomba gibi patladı

        Habertürk muhabiri Nihat Uludağ'ın haberine göre 16 Ağustos 2018'de Ümraniye'de bir yakınının otomobil tamir atölyesine ziyarete giden O.Y. cep telefonuyla konuşmaya başladı. Cep telefonu bir anda patladı. İşyeri güvenlik kameralarına yansıyan olayda refleksle telefonu yere attığı görülen O.Y.'nin kulağında, yüzünde ve kıyafetinde hafif yanıklar oluştu.

        FİRMA HATASINI KABUL ETTİ

        O.Y.'nin kamera kayıtlarıyla birlikte başvurduğu telefon firması hatasını kabul ederek yeni bir telefon verdi. O.Y. ayrıca avukatı aracılığıyla İstanbul Anadolu Başsavcılığı'na ‘taksirle yaralama ve mala zarar verme' suçlamalarıyla şikayette bulundu.

        REKLAM

        SUÇ DUYURUSU

        Avukat Halil Alptekin Yetkin, "Müvekkilim cep telefonuyla konuştuğu esnada telefonu patlamıştır. Müvekkilim yanmaktan son anda kurtulmuştur. Patlama sonrasında müvekkilimin kulağında uğultu şeklinde bir çınlama oluşmuştur. Bu çınlama hâlâ devam ediyor. Bu konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduk" dedi.

        "GEÇİCİ DUYMA KAYBI YAŞADI"

        Avukat Yetkin şikayet dilekçesinde ise şu ifadelere yer verdi:

        "Müvekkilim 16 Ağustos 2018 günü konuşurken cep telefonu aniden patladı. Patlamanın sonucunda elindeki telefon alev aldı, üzerindeki tişörtle birlikte kolu ve yüzü yandı. Söz konusu patlama sonucu müvekkilim şok geçirmiş, yerinden dahi kalkamamıştır. Patlama sonucunda müvekkilimde son derece şiddetli bir baş ağrısı ve kulağında çınlama oluşmuştur. Kulağındaki çınlama halen devam etmekte geçici duyma kaybı yaşamıştır."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa